luni, 24 aprilie 2017

Acum putem obloane pentru geamuri si de pe internet



Obloanele reprezinta niste elemente care pot completa aspectul oricarei locuinte, fiind foarte practice, eficiente, dar si accesibile pentru toate buzunarele. Oricine poate da click aici pentru obloane si sa descopere ca aceasta varianta se poate adapta de minune la aspectul oricarei case, avand in vedere preferintele estetice si functionale ale clientilor.

Protectie suplimentara

Orice locuinta trebuie sa indeplineasca mai multe functii pentru a putea fi numita acasa, iar pe langa confort, trebuie asigurata si protectia impotriva musafirilor nepoftiti, iar obloanele sunt ideale in acest caz deoarece obtureaza accesul acestora intrucat ferestrele erau locurile preferate ale acestora. De asemenea, si sticla geamurilor este mai bine protejata impotriva precipitatiilor, astfel ca se prelungeste considerabil durata de viata. 

Un plus la izolare

Nu trebuie omis faptul ca obloanele aduc un plus de 20% la izolarea termica, ceea ce se traduce prin economii mai mari in incercarea de a obtine o temperatura stabila la interior, fara a fi influentata de valorile de afara. Si izolarea fonica este imbunatatita, motiv pentru zgomotele de afara nu mai sunt la fel de deranjante, iar somnul poate deveni cu adevarat odihnitor.

Actionare manuala sau automata

Poti sa dai click aici pentru obloane si sa descoperi faptul ca se poate opta pentru actionarea manuala sau automata a acestora, in functie de preferinte. Bineinteles ca a doua varianta este cea mai costisitoare, insa aduce si mai mult confort, iar totul se efectueaza prin intermediul unei telecomenzi. Chiar si asa, nici actionarea manuala nu este complicata, iar obloanele pot fi trase foarte rapid de pe ferestre. 

Durabilitate

In plus, acestea pot fi confectionate din diferite materiale, aluminiul fiind unul dintre cele mai populare, care asigura o lunga durata de viata. Intretinerea nu este una complicata, iar materialul este suficient de puternic pentru a nu se uza in timp si sa fie afectat de trecerea anilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu